back

Перші кроки на шляху реформування освіти

18 січня 2018

16 січня на базі Старобілоуської школи пройшов семінар директорів закладів загальної освіти з питань реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти за участю голови райдержадміністрації Віктора Коржа та голови райради Олександра Ларченка.

До уваги учасників семінару представлено освітнє середовище медіатеки, яка розпочала роботу з другого семестру 2017-2018 навчального року. Директором закладу освіти представлено можливості використання медіа центру в процесі навчання та виховання дітей, в тому числі і дітей з особливими освітніми потребами. Також учасників ознайомлено з навчальними кабінетами та організацією роботи класів з інклюзивною освітою.

Начальник відділу освіти Тетяна Маханькова підсумувала роботу освітньої галузі у 2017 році та окреслила основні завдання на 2018 рік.

У ході семінару обговорено питання нормативного забезпечення особливостей роботи шкіл в сучасних умовах, підготовки вчителів початкових класів в умовах Нової української школи та створення нового освітнього середовища майбутніх першокласників.

Голова райдержадміністрації Віктор Корж подякував директорам за роботу по зміцненню матеріально-технічної бази закладів та наголосив на актуальності питання щодо реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти Нової української школи.

Відділ освіти Чернігівської РДА