back

Засідання районного проблемного семінару вчителів математики, фізики та інформатики пройшло у Старому Білоусі

10 січня 2018

5 січня на базі Старобілоуської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось засідання районного проблемного семінару вчителів математики, фізики та інформатики, спрямоване на розвиток педагогічної майстерності вчителів, збагачення їх індивідуально-творчої лабораторії з метою оптимізації підготовки обдарованих учнів до участі в інтелектуальних змаганнях.

Члени журі детально проаналізували результати участі учнів у районних предметних олімпіадах, відмітили позитивні моменти та акцентували увагу вчителів на типові помилки, допущені учнями при виконанні завдань.

До уваги присутніх членами районної творчої групи вчителів математики, фізики та інформатики було запропоновано сучасні методи розв`язування задач підвищеної складності та продемонстровано декілька способів виконання олімпіадних завдань із використанням корисних ідей та принципів розв’язання.

Закінчився семінар майстер-класом з використанням 3D ручки по темі: «3D графіка у житті», який провела для присутніх учитель математики Старобілоуського закладу Наталія Лустоклад.

Відділ освіти Чернігівської РДА