back

Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

05 січня 2018

Напередодні новорічних свят 29 грудня 2017 року в приміщенні райдержадміністрації відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів в.о. голови райдержадміністрації Анатолій Кругол.

На комісії розглядалися актуальні питання про стан забезпечення пожежної безпеки в лікувальних закладах, протипожежного водопостачання на території району, причини виникнення пожеж, випадків загибелі і травмування людей на них та ефективність масово – роз’яснювальної профілактичної роботи серед населення, стан забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей, визначення місць знищення ВНП на території району, стан санітарно-епідемічної ситуації, причини і умови виникнення та поширення інфекційних захворювань та інші.

З даних питань інформували начальник та керівники підрозділів Чернігівського РВ У ДСНС України у Чернігівській області, начальник управління «Держпродспоживслужби» в Чернігівському районі та завідувач відділення лабораторних досліджень Чернігівського міжрайонного відділу ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України».

За результатами вищезазначеного засідання прийняті відповідні рішення та внесені пропозиції щодо покращення стану пожежної безпеки та цивільного захисту в районі.

Спеціаліст з питань цивільного захисту
Чернігівської РДА