back

Рятувальники Чернігівського районного відділу Управління ДСНС України провели серед населення району профілактично-роз`яснювальну роботу

15 грудня 2017

В умовах зимового періоду одним з першочергових завдань Державної служби України з надзвичайних ситуацій є профілактика пожеж та загибелі людей на них у приватному житловому секторі громадян. За статистикою, в цей період головними причинами виникнення загорянь є порушення власниками помешкань правил пожежної безпеки при поводженні з вогнем, а також під час експлуатації електронагрівальних приладів та опалювальних печей.

З огляду на це, 13 грудня фахівцями Чернігівського районного відділу спільно з представниками редакції газети «Наш Край» проведено профілактичне відпрацювання житлового сектору мешканців сіл Киїнка, Новий Білоус, Редьківка, та Рудка.

Під час бесід з мешканцями населених пунктів фахівці ДСНС України проводили інструктаж з питань дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Крім того, фахівці ДСНС роз’яснили громадянам заходи з профілактики пожеж і порядок дій в разі їх виникнення, а також вручили відповідні профілактичні пам’ятки й листівки з питань безпеки життєдіяльності.

РВ ДС НС у Чернігівській області