back

Зустріч з активом Олишівської ОТГ

15 грудня 2017

13 грудня 2017 року група фахівців райдержадміністраці та ради районної організації ветеранів зустрілися з жителями Олишівської об'єднаної територіальної громади, в ході якої заступник голови райдержадміністрації Андрій Курданов вручив керівникам Олишівського будинку культури та Олишівської селищної бібліотеки-філіалу тепловентилятори, які забезпечать частковое опалення даних закладів культури для проведення культурно-масових заходів.

Бібліотекар Чернігівської ЦБС Лариса Притиковска разом із завідуючою бібліотекою філією селища Тетяною Шеремет презентували книгу «Лицарі військової доблесті», присвячену жителям Чернігівського району - учасникам бойових дій за кордоном України. Книги вручені присутнім на заході ветеранам Афганістану.

Голова районної організації ветеранів Анатолій Скуратович інформував про роботу районної ветеранської організації в 2017 році, про підсумки реалізації районної програми «Ветеран».

Начальник управління соціального захисту населення РДА Валентина Лугова та завідувач відділом Чернігівського об'єднаного фонду України Олександр Шелупець проінформували про особливості оформлення субсидій та надання пільг на житлово-комунальні послуги в 2018 році, про зміни в пенсійному законодавстві, порядок уточнення розміру пенсій у зв'язку з їх підвищенням.

Також відбулася зустріч і з жителями села Смолянка, яке в ході децентралізації увійшло до складу Олишівскої ОТГ. Обговорені проблемні питання Олишівської ОТГ, зокрема й села Смолянка, намічені плани співпраці з ветеранською організацією села.

У заходах взяли участь Олишівський селищний голова Сергій Малець та староста села Смолянка Олена Ткаченко.

Відділ культури і туризму Чернігівської РДА,
Чернігівська районна організація ветеранів України