back

1 окремій танковій бригаді - 75!

14 грудня 2017

75 років виповнилося з дня утворення 1 окремої Сіверської танкової бригади, що дислокується у смт Гончарівське.

Протягом своєї героїчної історії танкові війська стали символом могутності армії, її головною ударною силою, особливою гордістю свого народу та взірцем бойового патріотизму.

Як показує досвід останніх локальних війн, саме танки залишаються основою ударних можливостей піхоти. Дуже показовим щодо цього є досвід війни на Донбасі, яка починалася як антитерористична операція, але дуже скоро переросла в повномасштабну війну, де обидві сторони широко застосовували танки та артилерію. Вірні традиціям старших поколінь, воїни-танкісти гончарівської бригади з честю виконують свій конституційний обов’язок, демонструють вірність Військовій присязі, високий професіоналізм і бойову майстерність.

Привітати військовослужбовців 1 окремої Сіверської танкової бригади із Днем Сухопутних військ України та 75-ою річницею створення 1-ї окремої танкової Сіверської бригади прибули до військової часитини, що у Гончарівському, перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол та заступник голови райоонної ради Володимир Поліщук.

Вітаючи усіх зі святом Анатолій Кругол побажав міцного здоров’я, благополуччя, миру та щоб ті, хто зараз боронить країну від агресора на сході країни, повернулись додому якнайшвидше живими та неушкодженими!

Кращих військовослужбовців бригади відзначено грамотами.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Чернігівської РДА