back

Змагання серед допризовної молоді, присвячені Дню Збройних Сил України

07 грудня 2017

На базі Халявинської загальноосвітньої школи 05 грудня пройшли змагання з військово-прикладних видів спорту серед юнаків загальноосвітніх шкіл І-ІІІ супенів, присвячені Дню Збройних Сил України.

Програма змагань включала підтягування на перекладині, підйом-переворотом, піднімання гирі 24 кг, армреслінг та перетягування канату.

За сприяння громадської організації «Північний корпус» була представлена виставка зброї, організатори якої ознайомили присутніх з історією виробництва та її тактико-технічною характеристикою.

Учасників змагань привітав завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Чаус та заступник начальника відділу освіти Олександр Демченко.

В особистому заліку переможцями змагань стали: Сорокін Юрій (Халявин) – армреслінг; Бузель Валентин – піднімання гирі 24 кг – 65 разів, Санніков Микола (Пакуль) - підтягування на перекладині(28 разів); Буренок Ігор (Ковпита) – підйом-переворотом та команда допризовників Халявинської школи – перетягування канату.

В загальнокомандному заліку І місце посіли юнаки Пакульської школи, ІІ місце дісталося господарям змагань - учням Халявинської школи, ІІІ місце залишили за собою допризовники Киїнської школи.

Переможці та призери змагань в особистому та командному заліку змагань отримали грамоти та призи сектору у справах сім’ї, молоді та спорту.

Сектор у справах сім'ї, молоді
та спорту Чернігівської РДА