back

Обговорено Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю

17 листопада 2017

16 листопада 2017 року за ініціативи Чернігівського міського відділу з питань пробації правопорушень та повторних злочинів проведено засідання круглого столу з представниками центрів зайнятості, управління соціального захисту населення, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та служб у справах дітей м. Чернігова та Чернігівського району.

Напередодні, 11 листопада, підписано Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між Міністерством юстиції, Міністерством соціальної політики та Державною службою зайнятості, спрямований на розвиток співробітництва у сфері соціальної адаптації осіб, які звільняються з місць позбавлення або обмеження волі, та соціальної підтримки осіб, засуджених до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі.

Виконання положень Меморандуму забезпечує максимальну прозорість та відкритість щодо реалізації завдань у сфері зайнятості, соціальної адаптації, ресоціалізації осіб даної категорії та передбачає співпрацю у проведенні заходів соціально-виховного спрямування.

У ході проведення зустрічі обговорювалися перспективи подальшої взаємодії суб'єктів соціальної роботи згідно з положеннями Закону України «Про пробацію» з метою попередження випадків скоєння злочинів.

За інформацією Чернігівського районного Центру соціальних
служб для сім’ї, дітей та молоді