back

Співпраця, як попередження кризи

17 листопада 2017

16 листопада під керівництвом голови райдержадміністрації Віктора Коржа відбулася нарада щодо взаємодії суб’єктів соціальної роботи, з питань вдосконалення соціальної роботи з родинами, що опинилися в складних життєвих обставинах.

На захід запрошені сільські та селищні голови, директори шкіл, фахівці із соціальної роботи об’єднаних територіальних громад, керівники управлінь та служб району.

Віктор Корж наголосив учасникам наради про першочергове завдання служб забезпечити захист прав кожної дитини Чернігівського району, батьки яких ухиляються від виконання батьківських обов’язків.

Андрій Курданов, заступник голови райдержадміністрації, доручив присутнім відпрацювати на місцях алгоритм впливу на кризові родини, а саме: виявлення, постановка на облік та сприяння у вирішенні складних життєвих обставин.

Зореслава Кудлай, директор Чернігівського районного Центру соціальних служб проінформувала присутніх про головну мету та завдання Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та запропонувала шляхи покращення співпраці суб’єктів соціальної роботи.

Ольга Старовойт, заступник директора - начальник відділу методичного забезпечення соціальної роботи Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді акцентувала увагу на організації надання соціальних послуг сім'ям з дітьми в громадах.

В обговоренні нагальних питань взяли участь всі суб’єкти соціальної роботи та внесли свої пропозиції, щодо покращення взаємодії.

За інформацією Чернігівського районного
центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді