back

Безвідповідальне батьківство – загроза життю та здоров’ю дітей

16 листопада 2017

13 листопада 2017 року здійснено виїзд в село Козероги з метою обстеження родин, що опинилися в складних життєвих обставинах: належного виконання батьківських обов’язків, забезпеченість дітей сезонним одягом та продуктами харчування, умовами утримання, підготовкою до осінньо-зимового періоду та станом опалювальної системи.

Комісія в складі директора Чернігівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Зореслави Кудлай, начальника служби у справах дітей Чернігівської РДА Анатолія Усика, інспектора ЧРВП ЧВП МП Наталії Барбаш та старости Смолинської сільської ради Івана Смирнова відвідала родини, що перебувають на обліку сімей в складних життєвих обставинах.

За результатами проведеної роботи виявлено родини, де батьки злісно не виконують батьківські обов’язки, зловживають алкогольними напоями, не приділяють уваги вихованню та утриманню дітей. Дитину з однієї родини влаштована до Чернігівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Виконкому Гончарівської об’єднаної територіальній громади надано рекомендації щодо проведення відповідних профілактичних дій серед даних родин. В разі подальшого неналежного виконання батьками батьківських обов'язків, виносити питання щодо позбавлення їх батьківських прав.

За інформацією Чернігівського РЦСССДМ