back

Місячник людей похилого віку в терцентрі Чернігівської РДА

15 листопада 2017

Жовтень по урочистому присвячений людям похилого віку. Працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чернігівської районної державної адміністрації проведена робота щодо поліпшення добробуту громадян похилого віку та інвалідів Чернігівського району. Їм приділена особлива увага, охоплено всі напрямки району.

Активізовано та розширено роботу відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги. Завдяки благодійникам РО ЧХМ «Милосердя та духовне відродження» та громадській організації «Центр Відродження», які надали суттєву і таку необхідну натуральну допомогу, наші підопічні і ті, що перебувають на обліку у відділенні надання адресної натуральної та грошової допомоги забезпечені зимовим одягом, предметами першої необхідності, засобами особистої гігієни, милицями і т.ін.

Тональність свята задали зйомками та трансляцією відеосюжету обласного телебачення «Сівер» в програмі «На сільських перехрестях» від 28.09.2017 року про роботу терцентру Чернігівської РДА, про нелегкі долі людей похилого віку, які перебувають у нас на обслуговуванні та нелегку роботу соціального робітника на селі.

А підсумки роботи були підведені на урочистому заході до Дня працівника соціальної сфери за участю голови Чернігівської РДА Віктора Коржа, голови Чернігівської районної ради Олександра Ларченка, директора Департаменту соціального захисту населення Чернігівської ОДА Олега Русіна та начальника управління соціального захисту населення Чернігівської РДА Валентини Лугової, який відбувся 03 листопада 2017 року.

На виконання доручення голови райдержадміністрації паралельно було проведено обстеження умов проживання та готовність до осінньо-зимового періоду житлових будинків громадян похилого віку та інвалідів, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги та знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома. В разі виникнення проблем, спільно з виконкомами сільських та селищних рад, питання вирішувались негайно.

За інформацією територіального центру соціального
обслуговування (надання соціальних послуг)
Чернігівської райдержадміністрації