back

Шановні працівники сільського господарства, працівники підприємств, що обслуговують сільськогосподарське виробництво, ветерани та всі причетні до нелегкої хліборобської праці!

17 листопада 2017

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя.

Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке являється визначною складовою розвитку як нашого району так і держави вцілому, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, ваше серце і багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.

Низький уклін всім вам за хліб на столах, за самовіддану працю і вірність обраній справі! Тож нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі панують добро і злагода!

Голова райдержадміністрації Голова районної ради
Віктор Корж
Олександр Ларченко