back

Працівників культури та майстрів народного мистецтва привітали із професійним святом

09 листопада 2017

9 листопада, в День української писемності та мови, відбувся урочистий районний захід, присвячений Всеукраїнському дню працівників культури і майстрів народного мистецтва.

Працівників культури району привітали голова райдержадміністрації Віктор Корж, голова районної ради Олександр Ларченко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Тетяна Маханькова, директор територіального центру соціального обслуговування райдержадміністрації Олена Лутченко керівники об’єднаних територіальних громад з Михайло-Коцюбинського, Гончарівського, Іванівки.

Керівники району нагородили грамотами та подяками Чернігівської районної державної адміністрації та районної ради кращих працівників культури району.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Тетяна Мірошниченко, яка вела урочистий районний захід, вручила грамоти і дипломи відділу культури і туризму райдержадміністрації кращим колективам художньої самодіяльності та окремим виконавцям за результатами творчого звіту «З Україною в серці».

Усіх присутніх яскравими виступами вітали аматори сцени з Михайло-Коцюбинського, Седнева, Анисова, Пісок, Мохнатина, Товстоліса, Шестовиці, Антоновичів.

Відділ культури і туризму ЧРДА