back

Робота з кризовою сім'єю в селі Нове

17 жовтня 2017

11 жовтня з метою перевірки стану виконання батьківських обов’язків батьками, підготовки родин до осінньо-зимового періоду відбувся повторний профілактичний виїзд до Седнівської громади в родини, яким давався термін на виправлення складних житєвих обставин до початку опалювального сезону, а саме: наявність палива, продуктів харчування і т.д.

Комісія в складі директора центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Зореслави Кудлай, спеціаліста служби у справах дітей Тетяни Дорош, інспектора ЧРВП ЧВП МП Наталії Барбаш, в.о.секретаря виконкому Седнівської сільської ради Сергія Маслова відвідала родини, що перебувають на обліку. З'ясувалося, що одна родина не готова до початку опалювального періоду, відсутнє електропостачання та часткова забезпеченість продуктами харчування.

В результаті проведеної роботи троє дітей тимчасово влаштовані до Чернігівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Батьків попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов'язків, щодо ведення здорового способу життя та підвищення мотивації у вирішенні своїх складних життєвих обставин.

Місцевій владі рекомендовано сприяти в питанні підключення будинку до електромережі, оформленні необхідних соціальних виплат та посилити контроль за кризовими родинами, особливо в період настання холодів.

Чернігівський районний ЦСССДМ