back

Голова РДА особисто перевірив хід робіт по встановленню нових енергоефективних котлів у Ковпитській школі та лікарській амбулаторії

13 жовтня 2017

12 жовтня 2017 року голова РДА Віктор Корж з робочим візитом відвідав Ковпитську територіальну громаду, де перевірив стан готовності об’єктів соціальної сфери до нового опалювального періоду та результати виконаних робіт по енергозбереженню.

Ще в минулому році Ковпитська школа опалювалася газом, на що витрачалися чималі кошти. Тож в рамках заходів з енергозбереження вирішено замінити обладнання на нове більш ефективне. Відремонтовано приміщення для котельні Ковпитської ЗОШ та встановлені і запущені 2 нових твердопаливних котли. Особисто оглянув приміщення школи, перевірив батареї у класах - температура комфортна для навчання.

Подібна ситуація склалася й в Ковпитській лікарській амбулаторії загальної практики - сімейної медицини. Голова РДА відвідав амбулаторію та ознайомився з ходом робіт по заміні котла. Вже проведено заміну старого котла на новий твердопаливний, тривають роботи по підготовці до його запуску.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Чернігівської РДА