back

Шановні воїни, ветерани війни і військової служби, учасники визвольних змагань українського народу, захисники рідної землі!

13 жовтня 2017

Щиро вітаємо Вас із Днем захисника України, який відзначається щорічно у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Це свято увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Цього дня ми знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків.

Подвиг сучасних захисників України — це та велика і велична правда історії, яку нікому і ніколи не вдасться спотворити і перекреслити. Це — постійна школа виховання молоді, взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Висловлюємо вам глибоку вдячність за мужність, звитягу та самовіддану працю в ім’я миру і нашого майбутнього. Бажаємо вам, вашим рідним та близьким здоров’я, добра, щасливих і довгих літ.