back

ТОВ «АТБ- Маркет» запрошує на роботу

15 вересня 2017

14 вересня 2017 року в Чернігівському районному центрі зайнятості проведено міні-ярмарку вакансій за участю представника ТОВ «АТБ- Маркет».

Фахівець центру зайнятості Хоменко Ірина ознайомила присутніх із станом ринку праці в районі, розповіла про соціальні послуги, які надає центр зайнятості безробітним та роботодавцям.

За інформацією представника ТОВ «АТБ- Маркет» підприємство проводить набір кадрів по м. Чернігову, та м. Києву. Менеджер з персоналу Анна Осипок ознайомила безробітних із специфікою діяльності підприємства, умовами праці, режимом роботи, рівнем заробітної плати та вимогами до претендентів на вакансії: продавців-консультантів, охоронників, молодших приймальників товарів (вантажників), помічників продавця консультанта (прибиральників). Розповіла про соціальні гарантії даного підприємства, про умови проживання в м. Києві для безробітних, які виявлять бажання працювати в мережі магазинів ТОВ «АТБ- Маркет» в м. Києві.

Під час спілкування безробітні змогли задати багато питань та отримати вичерпні відповіді. Кожен з присутніх отримав флаєр про наявні вакансії ТОВ «АТБ- Маркет», які знаходяться за різними адресами міста Чернігова.

Трьох безробітних зацікавила пропозиція представника роботодавця і вони отримали запрошення на співбесіду з директорами магазинів по м. Чернігову.

Отож, є сподівання, що роботодавець задовольнить потреби у кадрах, а безробітні, нарешті, отримають роботу.

Чернігівський районний центр зайнятості