back

Малі олімпійські ігри серед дошкільнят

14 вересня 2017

У вересні, всі, хто не байдужий до здорового способу життя, святкують День фізичної культури. А також традиційно в навчальних закладах району проводяться Олімпійські тижні. Відбуваються зустрічі з відомими майстрами спорту, чемпіонами, олімпійцями.

А найвизначнішою вересневою подією в спортивному житті є участь наймолодших учасників навчально-виховного процесу в малих олімпійських іграх. 12 вересні на базі Андріївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади було проведено малі олімпійські ігри серед дітей дошкільного віку. На захід була запрошена команда дітей з Пакульського ДНЗ «Смайлик». Малі «Смайлики» змагались з командою «Янголятко» Андріїського ДНЗ та «Мандаринками» Кархівського ДНЗ М.Коцюбинської ОТГ. Всі команди були добре підготовлені. Атмосфера радості, захоплення, перемоги панувала протягом усього заходу.

Все відбувалося по-справжньому. Вчителем фізичного виховання Андріївської школи Олексієм Галько організовано початок змагань під Олімпійським прапором, що додало учасникам впевненості, сміливості та прагнення до перемоги.

Команди не тільки змагалися в різних спортивних видах, але ще й чарували присутніх художньою творчістю на спортивну тематику. Чарівний танець «Українські витинанки» подарували маленькі «янголятка» з Андріївського ДНЗ. А ось, як козаки куліш варили, відтворили у творчій композиції дошкільнята з Кархівки та чудовий танок з стрічками подарували веселі «Смайлики» з Пакульського ДНЗ.

Журі було важко оцінити переможця і вирішили, що перемогла завзятість, наполегливість, спритність, привабливість маленьких майбутніх олімпійців.

Приємним сюрпризом моментом стало нагородження учасників малих олімпійських ігор. Малята отримали грамоти та солодкі подарунки, а також кожна команда отримала спортивний інвентар.

Відділ освіти Чернігівської РДА