back

Делегація району відвідала бійців 1-ї окремої танкової бригади у зоні АТО

14 вересня 2017

З нагоди Дня танкіста за пропозицією голови Чернігівської РДА Віктора Коржа делегація району на чолі із заступником голови райдержадміністрації Андрієм Курдановим та аматорськими художніми колективами із Жукотків, Левковичів, Льгова й Зайців відбула до місця дислокації в зоні АТО двох військових частин А1815 1-ї окремої Сіверської танкової бригади.

Аматорські колективи організували для військовослужбовців концертну програму, вручені вітання від голови РДА нещоданвно призначеному командиру 1-ї окремо Роману Губі, грамоти та подяки до Дня незалежності України, понад 400 штук випічки, яку власними руками випікали працівниці ЦРЛ (на чрлі з головною медсестрою Раїсою Крищенко), 18 кг меду від Терехівських пасічників Сергія Лавриненка та Олега Щемельова. Учні шкіл зробили числені привітання у віршах, малюнках та в листах, стінні газети, чудові аплікації - все це вручено військовим. Зворушливо, та одна з кімнат їдальні повністю була прикрашена малюнками та ангелочками наших учнів.

Також вручена військовослужбовцям ікона святого Миколи Чудотворця, який, як відомо, є покровитем військових, та висловлені сподівання, що він оберігатиме їх у боях та важких хвилиах.

Щиро подякували воїнам за їх героїзм, мужність та стійкість духу. Приємно було зустріти й наших співвітчизників з району, зокрема із Слободи, Количівки, Мхайло-Коцюбинського. Військові фотографувалися з учасниками художнього колективу і дуже дякували, адже для них це як подих свіжого повітря, бо дуже важко тривалий час знаходитись далеко від дому, рідних і близьких.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Чернігівської РДА