back

День фізичної культури та спорту України в районі відзначили на базі Халявинської школи

11 вересня 2017

З метою залучення дітей до ведення здорового способу життя та активізації фізичного виховання підростаючого покоління, 8 вересня на базі Халявинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся захід з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України і проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня.

Навчальний заклад славиться спортивними традиціями та високими досягненнями своїх випускників. Тому на території школи в день свята урочисто відкритили стенд «Спортивна гордість Халявинської громади».

Головою Чернігівської районної державної адміністрації Віктором Коржом та головою районної ради Олександром Ларченком кращим фахівцям фізичної культури та спорту вручені Почесні грамоти, подяки райдержадміністрації та спортивний інвентар філіалам районної дитячо–юнацької спортивної школи «Колос» .

Почесними гостями на святі були Заслужені майстри спорту України з біатлону Владислав Деркач, Оксана Хвостенко та Заслужений майстер спорту з України важкої атлетики Валерій Куц, які привітали учасників заходу зі святом.

Показові виступи демонстрували: вихованці районної дитячої юнацької спортивної школи «Колос» з футболу, кікбоксингу та волейболу.

Зі святом присутніх привітали юні спортсмени Старобілоусткої школи: хореографічний колектив «Юний ангел» та зразкова естрадно – циркова студія «Скоморохи», а також вихованці Халявинського дошкільного закладу «Семиквіточка».

Сектор у справах сім’ї, молоді та
спорту Чернігівської РДА,
фото районної газети "Наш край"

Відео Філії ПАТ «НСТУ» «Чернігівська регіональна дирекція»