back

Нарада щодо забезпечення жителів Редьківської громади послугами водопостачання

05 вересня 2017

05 вересня 2017 року голова Чернігівської РДА Віктор Корж провів нараду по питанню забезпечення жителів Редьківської територіальної громади послугою водопостачання.

В нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, начальник відділу з питань містобудування, архітектури, екології та житлово-комунального господарства РДА Олексій Кудрик, Редьківський сільський голови Олег Романов, депутат районної ради Борис Ващенок та директор ПП «Джерело Ф» Ігор Палєй, що надає послуги з водопостачання та водовідведення на території Чернігівського району.

Окрім питання забезпечення жителів Редьківської територіальної громади послугою водопостачання, на нараді також розглядались питання видалення зелених насаджень на території Редьківської сільської ради за межами населеного пункту та забезпечення житлом медичних працівників Редьківської амбулаторії ЗПСМ.

За результатами обговорення Редьківській сільській раді для забезпечення жителів послугою водопостачання рекомендовано прискорити процес створення комунального підприємства Редьківської сільської ради.

Стосовно піднятих проблемних питань Редьківському сільському голові надані роз’яснення та шляхи їх вирішення.

Відділ з питань містобудування, архітектури, екології
та житлово-комунального господарства Чернігівської РДА