back

Шановні воїни-танкісти, офіцери, прапорщики і солдати! Шановні ветерани танкових військ!

09 вересня 2017

Прийміть найщиріші вітання із Днем танкіста!

Це свято - символ глибокої поваги до мужності і героїзму воїнів-танкістів. Воно є прикладом нерозривного зв’язку всіх поколінь захисників рідної землі, днем, коли ми вшановуємо ветеранів, спадкоємців і продовжувачів славетних бойових традицій.

Нині ми переживаємо нелегкі часи, в країні йде відкрите збройне протистояння. Ми захищаємо рідну землю від підступного та потужного агресора. Танкісти 1-ї окремої танкової бригади брали участь у численних військових операціях у зоні проведення АТО: у Дебальцевській операції, в боях за Донецький та Луганський аеропорти, при звільненні численних населених пунктів, і завжди демонстрували вірність військовій присязі, високий професіоналізм та бойову майстерність.

У цей не простий час, ми бережемо пам’ять про кожного з героїв-танкістів і низько схиляємо голови перед величчю їх патріотизму.

Впевнені, що ви і надалі зберігатимете та примножуватимете здобутки попередніх поколінь, успішно виконуючи поставлені завдання. Нехай і надалі високий професіоналізм українських воїнів-танкістів буде запорукою зміцнення національної безпеки!

Під час урочистого параду до Дня незалежності України у м.Києві Президентом України вручено прапор частини та оголошено про почесне найменування «Сіверська». Відповідний Указ напередодні підписав Президент України Петро Порошенко. Відтепер частина іменується 1-а окрема танкова Сіверська бригада Збройних Сил України, з чим вас щиро вітаємо.

Ми пишаємось вами, бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, миру та достатку, а ті, хто зараз боронить країну від агресора на сході країни, щоб повернулись додому якнайшвидше живими та неушкодженими!

Голова райдержадміністрації Голова районної ради
Віктор Корж
Олександр Ларченко