back

З нагоди Дня знань учні Дніпровського отримали новий шкільний автобус

04 вересня 2017

1 вересня 26 загальноосвітніх шкіл відкрили двері для своїх школярів у Чернігівському районі.

Пам’ятним видався цей день для учнів Дніпровської школи: діти отримали у подарунок новий шкільний автобус, придбаний на умовах співфінансування за кошти обласного та місцевого бюджетів.

Вручаючи ключі від новенького транспортного засобу, голова райдержадміністрації Віктор Корж привітав присутніх із цією знаковою подією, зазначивши, що увага влади до підростаючого покоління дуже важлива, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудовувати країну, побажав школярам успіхів у навчанні та цікавого шкільного життя.

Того ж дня привітати батьків, учнів та увесь педагогічний колектив голова райдержадміністрації завітав на урочисту лінійку з нагоди Дня знань у Киселівський навчально-виховний комплекс.

На свято Знань кожна школа отримала у подарунок комп’ютерну техніку, придбану за кошти районного бюджету. Чудовий подарунок до нового навчального року, сучасний комп’ютерний клас, отримали учні та педагоги Киселівського навчально-виховного комплексу. Ця подія стала справжнім святом для учнів та вчителів школи: з’явилося більше можливостей для проведення навчальних занять на більш високому рівні та з використанням інноваційних технологій.

Відділ освіти Чернігівської РДА