back

Відвідані кризові сім'ї в Михайло-Коцюбинській ОТГ

22 серпня 2017

За результатами розширеної наради щодо організації роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, продовжуються профілактичні виїзди на території Чернігівського району.

21 серпня 2017 року відбувся виїзд в Михайло-Коцюбинську ОТГ (села Левковичі, Льгів, Зайці, Жукотки) з метою перевірки стану виконання батьківських обов’язків батьками, готовності дітей до нового навчального року та підготовки родин до осінньо-зимового періоду.

Комісія в складі директора Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Зореслави Кудлай, фахівця із соціальної роботи Михайло-Коцюбинської ОТГ Лариси Василенко, представника поліції та депутатів сільських рад відвідала сім'ї.

Виявлено родини, де батьки зловживають спиртними напоями та залишають на довгий час дітей без нагляду дорослих, недоцільно використовують соціальні виплати та не готуються до опалювального сезону.

В результаті проведеної роботи батьків попереджено про наслідки невиконання своїх обов'язків, складені адміністративні протоколи. Місцевій владі рекомендовано посилити контроль за кризовими родинами, особливо в період настання холодів.

За інформацією Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді райдержадміністрації