back

Свято день села у Дніпровському

21 серпня 2017

19 серпня в селі Дніпровське відбулось свято День села. У цей день багато мешканців зібралося в місцевому клубі.

Програма свята була різноманітною: урочистий концерт, змагання з кулевої стрільби, розіграш лотереї, варили юшку та куліш.

Під час урочистостей вшанували полеглих воїнів-земляків Другої світової війни, бажали здоров’я сучасним захисникам воїнам АТО, привітали своїх земляків з ювілеями.

Під час свого виступу заступник голови Чернігівської райдержадміністрації Андрій Курданов привітав сільську громаду зі святом, відзначив учасниць фольклорної групи, які нещодавно повернулись з гастролей з Угорщини, повідомив про те, що 31 серпня місцевій школі голова райдержадміністрації вручить новенький шкільний автобус, який придбано за кошти районного бюджету та Боровиківської сільської ради. Також Андрій Курданов вручив сільському голові Валентині Деркач та представнику прикордонної застави уточнені списки про воїнів-земляків часів Другої світової війни.

За тісну співпрацю з Дніпровською сільрадою виступив Боровиківській сільський голова Юрій Дубина.

Концертна програма була підготовлена разом з творчим колективом села Пакуль на чолі з В.О. Якубцем, яка не зважаючи на тривалість у 3,5 години, дуже сподобалась всім глядачам.