back

Голова райдержадміністрації прозвітував про свою роботу за 2016 рік перед громадськістю

26 липня 2017

25 липня відбулась 17 сесія 7 скликання районної ради, яку провів голова районної ради Олександр Ларченко. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Віктор Корж, керівники управлінь та відділів апарату райдержадміністрації та виконавчого апарату районної ради, керівники районних установ та організацій, сільські, селищні голови.

На початку засідання Олександр Ларченко проінформував про зміни у депутатському складі. У зв'язку з обраням на посаду Новобілоуського сільського голови Дмитро Федоров склав повноваження депутата районної ради. Його місце відповідно до чинного законодавства зайняв Пархоменко Василь Якович.

Про свою роботу за 2016 рік прозвітував голова райдержадміністрації Віктор Корж. У своєму виступі він наголосив, що основними пріоритетними завданнями райдержадміністрації є забезпечення зростання обсягів виробництва у галузях виробничої сфери, сприяння у залученні інвестицій в економіку району та подальшому розвитку підприємницької діяльності, забезпеченні розвитку виробничої та соціальної інфраструктури, підвищення стандартів життя населення.

Також наголосив, що райдержадміністрація працює дотримуючись принципів широкої гласності та публічності з урахуванням громадської думки. Проінформував про розгляд звернень громадян, цивільний захист населення, оборонну та мобілізаційну роботу, стан справ у бюджетній сфері, публічних закупівлях, економіці, аграрному секторі, промисловості, інвестиціях, наданні адміністративних послуг, будівництві та житлово-комунальному господарстві, ринку праці, освіті, культурі, медицині, соціальному захисті населення, в тому числі учасників АТО та членів їх сімей, розвитку сімейних форм виховання та забезпечення реалізації прав дітей, підсумків оздоровчої кампанії.

Депутати розглянули питання порядку денного та прийняли відповідні рішення.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю апарату РДА