back

День села в Жукотках

20 липня 2017

15 липня біля будинку культури в с. Жукотки святкували День села. Свято розпочалося урочисто – з гімну України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за Батьківщину. Зі сльозами на очах ведучі дякували односельцям-учасникам АТО: Олександру Братуцелу, який нещодавно повернувся з передової, Сергію Сінкевичу, Олександру Головку, Костянтину Вороні, Івану Голубіну.

Вітали найстаршу мешканку села – 98-річну Ганну Бабич, найменшеньких – Аннну Клепар Анну та Анну Двойнос. Отримали подарунки також найстарша і наймолодша сімейні пари, ювіляри, яким цього року виповнилося 50, 60, 70, 80 та 90 років. Із золотим весіллям привітали подружжя Малофієнків із с. Гірманки.

З привітаннями до громади звернулися настоятель Свято-Миколаївської церкви о. Георгій, районний депутат Віталій Луговський, староста села Максим Двойнос, представник Чернігівської ІМК Олександр Кириндась, а також секретар Михайло-Коцюбинської ОТГ Ніна Ворох і начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Лідія Гаєвська, які подарували для села мотокосу.

Учасники художньої самодіяльності Жукотківського будинку культури підготували чудову концертну програму, а бібліотекар Оксана Голич –виставку краєзнавчих матеріалів про рідне село та експозицію робіт сільських майстринь.

Гостей свята пригощали смачною юшкою та пловом. За допомогу у проведенні свята громада вдячна місцевим приватним підприємцям, за охорону громадського порядку – дільничному інспектору поліції Р.Семені.

За інформацією районної ЦБС