back

Вольова перемога «Зернопрома»

19 липня 2017

15 липня єдиний представник Чернігівського району у вищій лізі Чемпіонату області з футболу - анисівський «Зернопром» на власному полі здобув вольову перемогу.

В попередньому турі «Зернопром» зазнав поразки від лідера першості ФК «Чернігів» з рахунком 0:4.

Тому анисівські вболівальники сподівалися на перемогу в матчі з командою ФК «Прилуки».

З перших хвилин матчу футболісти анисівського клубу заволоділи територіальною та ігровою перевагою, провівши декілька небезпечних атак, але м’яч вперто не йшов у ворота прилуччан. В той же час, вся перша половина гри проходила під диктовку гравців «Зернопрома». На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

На початку другого тайму футболісти ФК «Прилуки» здійснили велику кількість атак на ворота «Зернопрома». Лише в другій половині другого тайму анисівським футболістам вдалося перевести гру у спокійне русло.

Коли другий тайм добігав завершення і до кінця матчу залишалось п’ять хвилин – гравець «Зернопрома» Євген Разумний з гострого кута воротарського майданчика сильним ударом відкрив рахунок.

Через дві хвилини анисівські футболісти подвоїли рахунок. Автор першого гола Євген Разумний, зігравши на добивання, оформив «дубль». Отже, 2:0 – вольова перемога «Зернопрома».

Після дев’яти турів «Зернопром» з десятьма очками займає сьому сходинку у турнірній таблиці. Лідирує команда ФК «Чернігів», в якої двадцять одне очко.

Сектор у справах сім'ї, дітей
та молоді Чернігівської РДА