back

Семінар-нарада з питань підготовки та організації збирання ранніх зернових культур врожаю 2017 року

17 липня 2017

14 липня 2017 року відбувся районний семінар-нарада з питань підготовки та організації збирання ранніх зернових культур врожаю 2017 року в господарствах Чернігівського району.

Участь в семінарі взяли: голова районної державної адміністрації Віктор Корж, начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Ірина Труба, керівники сільськогосподарських підприємств.

На пленарній частині семінару Ірина Труба проінформувала про стан аграрної галузі району за підсумками 6 місяців поточного року та готовність до збиральних робіт.

Головним інспектором Чернігівського районного відділу ДСНС Пупієм Сергієм та страховим експертом з охорони праці Андрієм Жидиньовим, керівникам сільськогосподарських підприємств рекомендовано забезпечити техніку іскрогасниками та засобами пожежогасіння. Провести інструктаж з працівниками, які будуть приймати участь в збиранні ранніх зернових з питань пожежної безпеки, а також подбати про створення належних умов праці та відпочинку людей зайнятих на збиранні врожаю.

Практична частина проходила в Чернігівській філії Українського інституту сортів рослин (с. Халявин). На демонстраційних ділянках зернових культур, картоплі та кормових культур про роботу, яка проводиться спеціалістами філії, інформував директор філії В’ячеслав Швед.

Управління АПР Чернігівської РДА