back

Розширене засідання Колегії райдержадміністрації

12 липня 2017

12 липня відбулось розширене засідання Колегії райдержадміністрації, яке провів голова Чернігівської РДА Віктор Корж.

На розгляд засідання винесені питання підготовки господарського комплексу, закладів соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період та про кадрову політику та систему управління персоналом в районній державній адміністрації.

Як зазначив Віктор Корж, пріоритетний напрямок в роботі сьогодні - це зменшення споживання природного газу, перехід на альтернативні види палива, заміна котлів, вікон на енергозберігаючі, утеплення фасадів тощо.

Начальник відділу містобудування, архітектури, екології та ЖКГ райдержадміністрації Олексій Кудрик проінформував присутніх про заплановані заходи, в рамках підготовки до нового опалювального періоду, та строїки їх виконання із зазначенням конкретних виконавців. Також про стан підготовки до зими проінформували керівники закладів освіти, медицини та культури.

Віктор Корж наголосив, що зимовий період пройде без ускладнень, тільки якщо роботи будуть виконані вчасно і відповідально, і доручив керівникам районних установ і організацій посилити контроль за дотриманням графіків виконання робіт.

Начальник відділу управління персоналом апарату райдержадміністрації Інна Постол проінформувала присутніх про кадрову політику та систему управління персоналом в районній державній адміністрації.

За її словами станом на 01 липня 2017 року в апараті та структурних підрозділах райдержадміністрації працює 98 державних службовців, з них 81 жінка і 17 чоловіків. 97 державних службовців мають вищу освіту, 1 – базову вищу освіту. 13 – державних службовців є магістрами державної служби та державного управління. Середній вік державних службовців становить 35 років. Віком до 30 років працює 14 осіб.

Державні службовці райдержадміністрації дотримуються спеціальних обмежень, передбачених Законом України «Про запобігання корупції».

Зокрема, з усіма державними службовцями проведені бесіди щодо дотримання чинного законодавства, встановлених правил поведінки, службової етики і моралі. Особова справа кожного державного службовця укомплектована бланком попередження про спеціальні обмеження з розпискою про попередження. Питання дотримання норм Закону України «Про запобігання корупції» неодноразово розглядалося на навчаннях з працівниками райдержадміністрації.

Особливий контроль приділяється подачі державними службовцями декларацій про доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік.

Підсумки Колегії підвів голова райдержадміністрації Віктор Корж.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю апарату РДА