back

Розширена нарада працівників культури району

11 липня 2017

11 липня відбулась розширена нарада працівників клубних та бібліотечних закладів району за участю заступника голови райдержадміністрації Андрія Курданова.

На нараді обговорювали питання стосовно організації дозвілля дітей та молоді під час літнього відпочинку, проаналізували заходи, проведені клубними та бібліотечними працівниками протягом червня – липня цього року: з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, Дня Трійці, Дня Конституції, Дня Івана Купала, участь у районному естрадному конкурсі молодих виконавців «Твій шанс». Зосередили увагу на виконанні доручення голови ЧРДА щодо проведення вечорів відпочинку для молоді в клубних закладах району не менше двох разів на тиждень. Були окреслені плани заходів, пов’язаних з відзначенням ювілейних дат відомих земляків, наступних державних свят. Також Андрій Курданов озвучив плани щодо створення музею села просто неба в Шестовиці та Книги пам’яті загиблих односельців.

Працівники культури району на нараді з цікавістю переглянули нещодавно створену телепередачу «Занесло. Седнів» (дипломна робота Софії Сидорчак – випускниці Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І.Карпенка-Карого). Цей телепроект, до створення якого долучилися і седнівські працівники культури, знайомить з місцевими перлинами архітектури, чудовими краєвидами, іншими різноманітними принадами з метою залучення туристів до славнозвісного селища.

Відділ культури і туризму ЧРДА