back

БОЙОВА НІЧИЯ «ЗЕРНОПРОМА»

05 липня 2017

1 липня відбувся сьомий тур Чемпіонату Чернігівської області з футболу. Анисівський «Зернопром» на своєму полі приймав команду «Полісся» (Добрянка, Ріпкинський район). В попередньому турі в гостях матч з ФК «Городня», анисівські футболісти звели в нічию – 2:2.

Варто зазначити, команда з Анисова переграла в півфіналі Кубка області футболістів із Добрянки (4:2), тому гості мали намір взяти реванш.

Гра проходила в складних погодних умовах, адже майже протягом всього матчу ішов сильний дощ.

На 6-й хвилині матчу гравець «Зернопрома» Євген Богарад відкрив рахунок. Через декілька хвилин він знову завдав удару по воротах «Полісся» і рахунок став 2:0.

На 15-й хвилині футболісти з Добрянки скориставшись помилкою гравців «Зернопрома» відіграли один м’яч - 2:1. На хвилі успіху футболісти «Полісся» перехопили ініціативу, провівши декілька дуже небезпечних атак. Як наслідок, наприкінці першої половини гри зрівняли рахунок.

На початку другого тайму – Євген Богарад вивів «Зернопром» вперед оформивши «хет-трик». Після забитого м’яча гра перейшла у спокійне русло.

На 75-й хвилині наполегливість гравців «Полісся» принесла їм успіх – рахунок було зрівняно (3:3).

Анисівські футболісти в останні хвилини матчу намагалися вирвати перемогу, але м’яч вперто не йшов у ворота суперника.

Отже, 3:3 – на табло бойова нічия.

Після семи турів «Зернопром» з сімома очками займає восьму сходинку у турнірній таблиці. Лідирує команда ФК «Чернігів», в якої п‘ятнадцять очок.

<вшм align='right' > Cектор у справах сім’ї, молоді та спортуБикЮ Чернігівської РДА