back

Останній дзвоник пролунав й у Довжику

30 травня 2017

Для випускників Довжицького НВК також пролунав "останній дзвоник", а їх там було аж три класи: четвертий, дев'ятий та одинадцятий.

Після урочистого відкриття лінійки слово надали голові райдержадміністрації Віктору Коржу. Разом із теплими привітаннями він зазначив, що напередодні нового опалювального сезону у закладі буде встановлено котел, що забезпечить нормальний температурний режим, та подарував для шкільної книгозбірні комп'ютер.

Привітати зі святом також прибули засновник ПрАТ "Чернігівське підприємство по племінній справі в тваринництві", депутат районної ради Віктор Ланько, який подарував для вихованців НВК 20 енергозберігаючих світильників та пообіцяв допогти у вирішенні питання по встановленні металопластикових вікон до опалювального періоду, директор СТОВ "Україна" Олексій Масюк, сільський голова Ніна Курило.

Приємною подією стало нагородження численними грамотами та відзнаками за перемоги учнів закладу у різних конкурсах та змаганнях. "Похвальний лист" вручено єдиній відмінниці Олександрі Мартинюк, відзначено Оксану Шару, яка закінчила школу з високими оцінками, претендує на "золоту медаль", але попереду ще ЗНО. Також відзначено Юлію Пильник, яка на обласному етапі учнівських олімпіад із біології виборола ІІІ місце, Вікторія Луценко торимала "Похвальну грамоту" як краща спортсменка школи, а Альона Андрущенко, котра пише вірші, стала срібною переможницею обласного національно-патріотичного конкурсу "Янголи світла".

Та головним на святі були таки випускники, їх останній шкільний дзвінок та початок нового дорослого життя.

Калатає шкільний дзвоник, сигналізуючи про фініш 2016-2017 навчального року. У одних попереду канікули, у інших - важливий період самовизначення, у дорослих - відповідальний час для підготовки до нового сезону.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Чернігівської РДА,
за матеріалами районної газети "Наш край"