back

Заключний етап обласного конкурсу – фестивалю «Таланти багатодітної родини»

25 травня 2017

Більше ста дітей Чернігівщини зібралися сьогодні в Палаці дітей та юнацтва показати свої таланти на обласному етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини».

Захід проводиться щорічно з метою відродження та популяризації цінностей багатодітної української родини, відтворення та збереження народних сімейних традицій, надання дітям можливості реалізувати свої творчі здібності.

Переглянути творчі виступи та побажати учасникам перемоги в конкурсі завітала на фестиваль і заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова.

Учасники заходу – діти з багатодітних сімей області віком від 7 до 16 років, переможці районних та міських етапів. Багато хто з них вперше демонструє свою майстерність. Проте є й діти, які вже протягом багатьох років беруть участь у фестивалі-конкурсі. Так, 12-річна Світлана Гончарова із Михайло-Коцюбинського Чернігівського району вже шостий рік приїжджає до Чернігова зі своїми картинами та витинанками. Дівчинка розказала, що використовує різні техніки малювання, а на її роботах переважно зображена краса рідного краю, оскільки ця тема їй найбільш до вподоби.

Від Чернігівського району переможцями та призерами стали:

- Гончарова Світлана (М.-Коцюбинська гімназія.) – І місце в номінації «Образотворче мистецтво»

- Остапов Ілля (Снов’янська ЗОШ І-ІІ ст.) - І місце в номінації «Художнє та авторське виконання»

- Штимак Максим (Ст. Білоуська ЗОШ І-ІІІст) – ІІ місце в номінації «Патріотична пісня»

- Новик Максим (Халявинська ЗОШ І-ІІІ ст) - ІІ місце в номінації «Оригінальний жанр».

Переможцям та призерам конкурсу були вручені цінні подарунки та путівки в заклади оздоровлення та відпочинку.

Сектор у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської РДА