back

Розширена нарада працівників культури району

25 травня 2017

24 травня відбулася розширена нарада працівників клубних та бібліотечних закладів району за участю голови райдержадміністрації Віктора Коржа.

На захід запросили завідувачку науково-освітнього відділу Чернігівського обласного історичного музею ім. В.В.Тарновського Наталію Самохіну, котра на прикладі лекційно-екскурсійного проекту «Дорогами рідного краю», автором якого вона є і який успішно діє вже десять років, розповіла про розвиток туризму на Чернігівщині, дала поради працівникам культури стосовно перспектив розвитку туристичних маршрутів Чернігівського району.

Начальник відділу культури і туризму ЧРДА Тетяна Мірошниченко повідомила про створення нового туристичного маршруту в Чернігівському районі – «Любецький шлях – православні храми», який охоплює села Новий Білоус, Рудка, Мохнатин, Довжик, Кувечичі.

Працівникам клубних закладів була доведена інформація щодо організації та проведення районного естрадного конкурсу молодих виконавців «Твій шанс», який відбудеться 17 червня в Павлівському будинку культури.

Голова ЧРДА Віктор Корж подякував працівникам культури за активну роботу у проведенні культурно-масових заходів, підтриманні належного стану закладів культури та об’єктів культурної спадщини в територіальних громадах району.

Відділу культури і туризму Чернігівської РДА