back

Пройшла нарада директорів загальноосвітніх шкіл

19 травня 2017

18 травня відбулася нарада керівників навчальних закладів району за участю голови райдержадміністрації Віктора Коржа.

На нараді розглянуто першочергові питання функціонування освітньої галузі, в тому числі організоване завершення навчального року та підготовку загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів до нового 2017-2018 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

Начальник відділу освіти Тетяна Маханькова зосередила увагу присутніх на стан виконавської дисципліни керівників шкіл району, порядок організації та проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання у системі загальної середньої освіти у 2017 році, проведенні свята останнього дзвоника та випускних вечорів у загальноосвітніх навчальних закладах району.

На нараді також розглянуто питання організації та проведення літньої оздоровчої кампанії, зокрема особлива увага акцентувалася на оздоровленні пільгових категорій дітей, дотриманні техніки безпеки та охорони праці під час функціонування таборів з денним перебуванням дітей.

Нарада завершилася підведенням підсумків проведення районного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та виборами оновленого складу ради директорів району.

Відділ освіти Чернігівської РДА