back

Кубок Чернігівської області з футболу їде до Анисова

16 травня 2017

14 травня на стадіоні «Хімік» (м. Чернігів) відбувся фінал Кубку Чернігівської області з футболу. Анисівський «Зернопром» (Чернігівський район) зустрічався з командою «Кремінь» з Ічні. Матч викликав неабиякий інтерес, адже на ньому були присутні 456 глядачів.

Першими на початку матчу небезпечних ударів по воротам ічнянців завдали анисівські футболісти. В той же час, гравці ічнянського футбольного клубу не залишились в боргу, в середині першого тайму, футболісти «Кременя» провели дві небезпечні атаки. В першому випадку виручила відмінна гра воротаря «Зернопрома» Артема Рехтети, в другому – анисівців врятувала поперечина воріт.

Кінцівку першого тайму обидві команди провели дуже обережно, адже долю Кубку міг вирішити один єдиний м’яч.

На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

На початку другого тайму футболісти «Кременя» заволоділи ініціативою, створивши біля воріт «Зернопрома» два небезпечні моменти. В другій половині другого тайму команди грали дуже обережно і гра перейшла в спокійне русло.

На 86-й хвилині футболістів з Анисова знову рятує поперечина воріт. Через дві хвилини нападаючий «Зернопрома» Євген Богарад завдає сильного удару по воротам «Кременя», але надійно грає воротар.

Коли другий тайм добігав завершення і глядачі налаштовувалися спостерігати за грою футболістів в додатковий час, на другій доданій хвилині гравець «Зернопрома» Денис Садовий, завдав гарматного пострілу по воротах ічнянців з-за меж карного майданчику, який і приніс перемогу анисівській команді.

Радості анисівських уболівальників не було меж.

Кубок команді-переможниці вручили Голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович та начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Дериземля.

Найкращі гравці матчу Олександр Семенов («Кремінь») та Євен Богарад («Зернопром») отримали пам’ятні призи.

Президент футбольного клубу «Зернопром» (с. Анисів) Анатолій Дуденко та головний тренер команди Юрій Мелашенко подякували гравцям за успішний виступ в Кубку і побажали нових перемог в Чемпіонаті Чернігівської області, який стартує 20 травня.

Сектор у справах сім'ї, молоді
та спорту Чернігівської РДА