back

Спільно шукаємо бухгалтера для ПП «Маркет Ліс»

15 травня 2017

Ярмарки вакансій що проводяться службою зайнятості, дозволяють безробітним ближче познайомитися з роботодавцями, дізнатися, які вимоги вони висувають до спеціалістів, які умови праці, на яку заробітну плату можна претендувати. Також такі заходи допомагають оцінити перспективи трудової зайнятості, зорієнтуватися на ринку праці та ефективніше зайнятися пошуком роботи.

Така ціль була поставлена при організації чергового міні-ярмарку в Чернігівському районному центрі зайнятості за участю ПП «Маркет Ліс», що відбувся 13.05.2017 року.

Відкриваючи захід, заступник директора Чернігівського районного центру зайнятості Наталія Каменська повідомила присутніх про ситуацію на ринку праці району, про потребу в робочих кадрах на підприємствах району, можливість підготовки та перепідготовки кадрів та представила роботодавця.

Презентувала ПП «Маркет Ліс» головний бухгалтер підприємства Оксана Гришина. Сьогодні підприємству терміново потрібен бухгалтер по заробітній платі.

Участь в заході взяли 9 безробітних.

Роботодавець запропонував більш детально ознайомитись на підприємстві з умовами праці та програмою ведення бухгалтерського обліку.

Чернігівський районний центр зайнятості