back

У Михайло-Коцюбинській громаді відбулись проводи до лав Збройних Сил України

19 квітня 2017

18 квітня 2017 року у приміщенні Михайло-Коцюбинської гімназії відбулись проводи юнаків до лав Збройних сил України, а саме: Ярмаша Володимира з Михайло-Коцюбинського, Туренка Олександра та Заровного Олександра з с.Халявина. У заході взяли участь голова райдержадміністрації Віктор Корж, Михайло-Коцюбинський селищний голова Микола Завальний, Халявинський сільський голова Алла Лісова, військовий комісар Чернігівського ОМВК Сергій Москалець, голова Чернігівської районної організації ветеранів АТО Сергій Левченко, учні Михайло-Коцюбинської гімназії, рідні та близькі призовників, місцеві жителі, ЗМІ.

Захід розпочався виступом колективів М.Коцюбинського будинку культури. Під час заходу присутні вшанували пам'ять військовослужбовців, які загинули, захищаючи суверенітет і незалежність держави від зазіхань зовнішніх агресорів, хвилиною мовчання.

У своєму виступі Віктор Корж наголосив, що проводи в армію – це важлива подія у житті людини, яка залишиться в пам’яті назавжди, але такою ж вагомою вона буде не лише для призовника, а й для того, хто буде його чекати вдома. Голова райдержадміністрації побажав успіхів у бойовій підготовці, обов’язково здобути професію, загартуватися фізично, з доблестю і честю виконувати свій громадянській та військовий обов’язок та вручив пам’ятні подарунки. Напутнє слово звучало від селищного голови Миколи Завального, Халявинського сільського голови Алла Лісової, військового комісара Сергія Москальця, голови Чернігівської районної організації ветеранів АТО Сергія Левченка.

За українською традицією, на знак материнського благословення матері призовників пов’язали синам рушники.

За інформацією відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації