back

Відбулася нарада щодо приєднання до М.Коцюбинської обʼєднаної територіальної громади Мньовської, Дніпровської, Боровиківської, Ковпитської, Пакульської територіальних громад.

19 квітня 2017

19 квітня 2017 року голова райдержадміністрації Віктор Корж провів нараду, на якій обговорювалося питання приєднання до М.Коцюбинської обʼєднаної територіальної громади Мньовської, Дніпровської, Боровиківської, Ковпитської, Пакульської територіальних громад, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо добровільного приєднання територіальних громад».

На нараді були присутні: консультант з бюджетних питань Офісу реформ у Чернігівській області Микола Силенко, М.Коцюбинський селищний голова, в.о. Мньовського, в.о. Дніпровського, Боровиківський, Ковпитський, Пакульський сільські голови.

За результатами наради здійснюється підготовка документів для внесення змін до перспективного плану формування територій громад Чернігівської області та проводиться робота в сільських, селищних радах щодо приєднання до М.Коцюбинської селищної ради згідно з нормативними актами.

За інформацією сектору організаційної роботи апарату райдержадміністрації.