back

Розширене засідання президії Ради ветеранів

14 квітня 2017

12 квітня 2017 року у великій залі райдержадміністрації відбулось розширене засідання президії Ради Чернігівської районної організації ветеранів України за участю голови райдержадміністрації Віктора Коржа та голови районної ради Олександра Ларченка, голів первинних ветеранських та волонтерських організацій району.

Голова райдержадміністрації Віктор Корж наголосив на значимості подій, які наближаються, подякував за той особистий вклад кожного у загальну справу в ім’я майбутнього, а також вчергове наголосив, що районна влада в межах своїх повноважень і можливостей допомагає і допомагатиме надалі усім, хто потребує допомоги, а двері кабінету – завжди відчинені.

Заступник голови райдержадміністрації Андрій Курданов проінформував про заходи у зв’язку із 31-ми роковинами аварії на Чорнобильській АЄС та 72-ми роковинами Перемоги над нацизмом, які планується провести у населених пунктах району. У своєму виступі він підкреслив важливість роботи з підготовки до цих двох дат, необхідності її проведення в тісній взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, депутатами районної ради і ОТГ, волонтерськими організаціями, військовими частинами, працівниками культури та місцевими жителями.

Про зміни в пенсійному забезпеченні в Україні і соціальному захисті ветеранів і пенсіонерів учасників заходу проінформував начальник Чернігівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Микола Демченко та начальник управління соціального захисту РДА Валентина Лугова.

По питанню порядку денного президія прийняла відповідну постанову. також прийнято рішення про надання матеріальної допомоги членам ветеранської організації згідно поданих заяв.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Чернігівської РДА