back

Шановні жителі району!

14 квітня 2017

Прийміть щирі вітання із Великоднем! Це світле свято Христового Воскресіння символізує чистоту та оновлення, переосмислення, взаємне прощення та порозуміння.

Великдень наповнює наші серця радістю та благими почуттями. Подарована Божим Воскресінням надія, допомагає жити, трудитися та долати перешкоди земного буття.

Саме у пасхальні дні кожен з нас має переглянути своє життя, оцінити помисли та вчинки для того, щоб почати новий день з щирим намаганням творити добрі справи.

Сьогодні наша країна переживає доленосні зміни заради розбудови незалежної Української держави. Завдяки цим змінам зміцнюються патріотизм та традиції багатогранної самобутньої культури українського народу. Разом ми маємо докласти максимум зусиль для збереження миру та спокою на нашій землі.

Бажаємо вам міцного здоров’я і довголіття, достатку і благополуччя, любові й тепла. Хай Божа милість, взаємна повага і взаєморозуміння допоможуть здолати нам усі труднощі, а щира любов до України та рідного краю об’єднує нас і надихає на добрі праведні діла!

Світлих великодніх свят!

З наступаючим Новим роком!

Голова райдержадміністрації Голова районної ради
Віктор Корж
Олекандр Ларченко