back

Кандидатам у пенсіонери – особлива увага!

12 квітня 2017

В Чернігівському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України підбили підсумки надання кадровикам підприємств списків застрахованих осіб, які у 2 кварталі 2017 року досягають пенсійного віку. Всього проінформовано 173 страхувальників про 268 застрахованих осіб кандидатів у пенсіонери.

Ця робота проводилася з метою забезпечення права застрахованих осіб на своєчасне звернення за призначенням пенсії, оперативного опрацювання поданих документів.

Фахівці відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації, спілкуючись із представниками кадрових служб, нагадали, що майбутні пенсіонери мають можливість звернутись в зручний час до управління з документами, необхідними для призначення пенсії за віком, для їх опрацювання та проведення перевірок документів до настання пенсійного віку.

Для майбутніх пенсіонерів було передано буклети з пенсійної тематики та додатково наголошено про можливість отримання інформації за телефоном «гарячої лінії», по скайп-зв’язку або зареєструвавшись на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Відділ адміністрування, супроводження інформаційних систем,
електронних реєстрів та захисту інформації