back

Пройшла нарада директорів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів

12 квітня 2017

10 квітня відбулася нарада директорів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району за участю заступника голови райдержадміністрації Андрія Курданова.

На нараді розглянули питання забезпечення оптимальних умов функціонування розвитку творчого потенціалу педагогів та учнів малочисельних шкіл району, оформлення книги «Обдаровані діти району», проведення районного етапу конкурсу дитячої творчості «Таланти багатодітної родини» та посилення техніки безпеки під час проведення святкових днів Великодня та травневих свят.

Особливу увагу приділено проведенню «Дня Довкілля» у навчальних закладах та підготовці до літнього оздоровчого періоду у 2017 році.

На нараді висвітлено важливі питання організації роботи з національно-патріотичного виховання та проведення районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Начальник відділу освіти Тетяна Маханькова зосередила увагу присутніх на питанні стану реалізації проектів щодо впровадження програми енергоефективності та переходу на альтернативні види палива.

Нарада завершилася засіданням «круголого столу» в режимі онлайн працівників відділу та керівників шкіл на тему «Запобігання проявам агресії та асоціальної поведінки в підлітковому та молодіжному середовищі» за участю Уповноваженого Президента України з прав дитини Кулеби М.М., заступника голови-керівника апарату обласної державної адміністрації Романової Н.А., начальника Управління освіти і науки обласної державної адміністрації Конопацького М.А.