back

Ветранам вручено медалі "70 років Перемоги над нацизмом"

27 березня 2017

В районі триває вручення ветеранам Другої світової війни медалей "70 років Перемоги над нацизмом", які вручає голова райдержадміністрації Віктор Корж.

З метою вшанування ветеранів на достойному рівні та патріотичного виховання підростаючого покоління відповідні заходи проводяться у загальноосвітніх закладах району із залученням молоді. Ветеранам, які за станом здоров'я не можуть прибуть до школи, медалі вручені надому.

Таким чином, свої нагороди вже отримали Штома Григорій Трофимович, Шевченко Григорій Іванович, Кулак Григорій Іванович, Кулак Григорій Іванович, Лопата Василь Іванович та Трофименко Іван Андрійович із Олишівки, Конаш Михайло Петрович та Селюченко Іван Петрович із Трисвятської Слободи (медаль Селюченка Івана Петровича вручена сину Володимиру Івановичу за особистий вклад Івана Петровича у розвиток ветеранського руху в районі та патріотичного виховання молоді), Гаркуші Миколі Івановичу та Канюші Василю Івановичу з Пакуля, Райському Василю Дмитровичу, Ригелю Василю Тимофійовичу, Пономаренку Петру Федоровичу та Пономаренку Івану Володимировичу з Кархівки, Бойку Леоніду Івановичу та Редіку Євгенію Павловичу із Старого Білоуса.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськісьтю апарату Чернігівської РДА
Фото районної газети "Наш край"
На фото вручення медалей у Старому Білоусі