back

Учні району змагалися у вправності з математики у Міжнародному інтерактивному конкурсі "Кенгуру"

21 березня 2017

16 березня 220 учнів 2-11 класів з Гончарівського, М.Коцюбинського, Седнівського, Анисівського, Довжицького, Іванівського, Киїнського, Ковпитського, Шибиринівського, Ладинського та Рудківського загальноосвітніх навчальних закладів стали активними учасниками Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру».

Конкурс проводиться щорічно з метою популяризації математичних ідей та підтримки талановитих школярів, розвитку їх інтелектуальних здібностей, активізації творчої діяльності вчителів.

Учні Гончарівської гімназії, Седнівського НВК, Трисвятськослобідської, Шибиринівської, Іванівської, Ковпитської ЗОШ І-ІІІ ст., Жавинської та Ладинської ЗОШ І-ІІ ст. є постійними учасниками конкурсу, показують належну математичну підготовку, отримують дипломи з відмінним та добрим результатом.

Цьогоріч активну участь у «Кенгуру» взяли учні М.Коцюбинської гімназії, Киїнської ЗОШ І-ІІІ ст. та Рудківської ЗОШ І-ІІ ст.

Час, відведений на виконання завдань, пролинув непомітно, а бланки з розв’язками відправлені на перевірку до оргкомітету. Тож чекаємо на результати.

Відділ освіти Чернігівської РДА