back

Збори громадян у Новому Білоусі пройшли у новому приміщенні сільського клубу та з подякою колишньому сільському голові

22 лютого 2017

17 лютого 2017 року відбулись збори представників громадян Новобілоуської територіальної громади.

Збори безпосередньо відбувались у новому приміщенні сільського клубу, на які зібралось близко 130 місцевих жителів.

Дитячий садок, ремонт доріг, ФАПу, пам'ятників та багато іншого було зроблено Михайлом Кондренком під час свого перебування на посаді сільського голови. Склав свої повноваження він в кінці минулого року, проте приймає активну участь у житті громади. Під час заходу давав змістовні відповіді на запитання присутніх, а також наголосив, що проекти, які розпочаті за його каденції, будуть обов'язково реалізовані.

У виступах присутніх та заступника голови райдержадміністрації Андрія Курданова звучали побажання новому керівнику громади бути відповідальною та дієвою людиною.

Можливо значна кількість присутність була обумовлена й тим, що напередодні по селу були розвішені листівки із звинуваченнями влади, яка хоче приєднати Новий Білоус до м.Чернігова. Щодо цього Андрій Курданов зазначив, що районна влада не вживає жодних дій щодо приєднання Новобілоуської територіальної громади до будь-якої іншої, а щодо об'єднання громади наголосив, що люди самі вирішують до кого їм приєднуватись. Він також зауважив, що необхідно створити ініціативну групу, вивчити варіанти та обрати той, де буде більше плюсів для громади.

Серед інших також громадянами піднімалися питання щодо врегулювання земельних відносин, пільгового перевезення громадян, ремонту доріг та містків через річку, збільшення заходів за участю молоді тощо.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Чернігівської РДА