back

Питання легалізації зайнятості та заробітної плати - на контролі райдержадміністрації

22 лютого 2017

22 лютого ц.р. під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Курданова Андрія Леонідовача в приміщенні райдержадміністрації відбулась нарада з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення за участю представників Чернігівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, Чернігівської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління ДФС в Чернігівській області, управління Держпраці в Чернігівській області

Під час наради обговорені заходи на 2017 рік щодо легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення. Одночасно, з метою ефективної діяльності робочої групи з легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, в зв’язку із структурними та кадровими змінами, розглянуті пропозиції щодо внесення змін до її складу.

За результатами наради прийняті відповідні рішення та надані доручення керівникам управлінь стосовно виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 27.01.2017 р. № 37 «Про заходи на 2017 рік щодо легалізації зайнятості та заробітної плати».

За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації