back

Вечір гідності в Олишівці «Хоробрі серця»

23 листопада 2015

21 листопада 2015 року в бібліотеці смт Олишівка відбувся вечір до Дня Гідності та Свободи для учасників антитерористичної операції та їх родин, в ході якого презентовано книгу «Борись в ім'я честі».

У заході взяв участь заступник голови райдержадміністрації Андрій Курданов, який щиро подякував воїнам за їх відвагу, мужність і неоціненний подвиг.

За сприяння Чернігівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді для надання консультацій та психологічної підтримки військовослужбовцям та їх родинам запрошено кандидата психологічних наук, медичного психолога центру реабілітації «Відродження» Віктора Мозгового, представника центру психолого-соціальної допомоги «Ресурс» Світлану Ющенко та заступника сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО в Чернігівській області Альберта Черешка.

Олишівський селищний голова Сергій Малець, який і сам є учасником бойових дій, нагородив односельців - захисників Подяками від Олишівської громади та низько вклонився їх матерям. Підприємець Олександр Орловський надав хлопцям квіти та подарунки, а учні Олишівської ЗОШ I-III ст. подарували сердечка з побажаннями.

На захід завітали настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей отець Іоан, директор Олишівської ЗОШ I-III ст. Тетяна Шевченко та місцеві депутати , які вшанувати світлу пам’ять загиблих на Майдані під час Революції Гідності, загиблих героїв в зоні АТО, а також віддали належну шану тим односельчанам, хто брав участь у бойових діях на сході України.

За інформацією Чернігівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді