back

Олімпійський урок у Михайло-Коцюбинській гімназії

12 жовтня 2015

Початок жовтня для учнів загальноосвітніх навчальних закладів це початок великого спорту, адже вже стартувала районна спартакіада та організовано проводиться Олімпійський урок.

В М.Коцюбинській гімназії проведено відкритий Олімпійський урок. Для учнів середньої та старшої школи в спортивному залі під керівництвом вчителя фізичної культури Микола Кириєнко, презентували свій виступ учасники обласного фестивалю «Олімпійське лелеченя» команда М.Коцюбинської гімназії «Невгамовні». Нестандартні проведення цього заходу вийшди за межі району, на свято були запрошені учні школи №19 м.Чернігова, молодша група учнів вправно демонстрували вправи художньої гімнастики.

З вітальним словом до дітей та присутніх звернувся новопризначений директор М.Коцюбинської гімназії Микола Шпак та вчитель-пенсіонер, вчитель фізичної культури, почесний гість заходу Лідія Шпак.

На відкритий Олімпійський урок були запрошені відомі олімпійці та метри спорту. Приємною миттю була зустріч з директором Департаменту сім'ї молоді та спорту облдержадміністрації, чемпіонкою Європи з біатлону, учасниці трьох зимових олімпіад Ніною Лемеш, відповідальним секретарем Чернігівського обласного осередку Національного олімпійського комітету України Дмитром Пиріжком, майстром спорту міжнародного класу з лижних перегонів, заслуженого працівника фізичної культури і спорту, кавалера ордена за заслуги 2 ступеня, тренера М.Коцюбинського відділення з лижних гонок СДЮСШОР з лижного спорту Володимиром Сторожком, майстром спорту з біатлону, заслуженим тренером України, тренером параолімпійської збірної України з біатлону Дмитром Артьоміним та головним спеціалістом обласного відділення НОК Олександрою Шовковою.

Знаковою подією стало вручення Олімпійського прапора М.Коцюбинській гімназії. Директор Департаменту сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш особисто передала прапор юним спортсменам М.Коцюбинської гімназії та побажала невпинного прагнення до перемог та здійснення мрій у великому спорті.

За інформацією відділу освіти райдержадміністрації